Az emberi egészség -
egy csepp JODIS

Üdvözöljük  honlapunkon!
     
йодис-концентрат

A „JODIS-koncentrátum” világviszonylatban egy olyan egyedi termék, amely a jódhiány következtében kialakuló problémák megelőzésére szolgál. A levédett és szabadalmaztatott „JODIS-koncetrátum” számos elismerést kapott az Európai Unióban, Ázsiában, Afrikában, Kanadában és Ausztráliában. A világ népességének közel fele jódhiányosan táplálkozik.

 

A környezetszennyezés egyre súlyosabb veszélyt jelent az egész emberiség számára. Fogyassza a „JODIS-koncentrátum”–ot, mely segít az egészsége megőrzésében; erősíti az immunrendszert, helyreállítja az anyagcserét és véd a káros sugárzások mellékhatásaitól.

Prevencióként (megelőzésként) ajánlott a mindennapi fogyasztása minden korosztálynak. Biztonságossága és hatékonysága tudományosan is bizonyított.

A terméket Magyarországon a „JODIS-K” társaság képviseli. Közvetlen értékesítési (direkt marketing) rendszerben történik a forgalmazás. Amennyiben fogyasztja a terméket és ajánlja ezt a lehetőséget mások számára, akkor az egészségen túl anyagi juttatást is biztosít önnek az anyavállalat.